Blog Details

  • Home
  • Simetrik Air Fiber Teknolojisi

Simetrik Air Fiber Teknolojisi

Simetrik Air Fiber internet hizmeti genellikle büyük kurum ve kuruluşların kullanım tercihi olarak dikkat çekmektedir. Oldukça geniş bir internet ağını, tamamını kapsayacak şekilde hızlı ve kabloya bağımlı olmadan internet hizmetini sağlamaktadır. Kablolu internetin yarattığı dezavantajları ortadan kaldırarak internet hızı yükselttiği gibi maliyeti de düşürmektedir.

Hızlı internet ihtiyacı duyan kurumların bu talebine karşı en güzel çözümleri Simetrik Air Fiber internet hizmeti sağlamaktadır. Bu konuda tüm müşterilerinden tam not alan teknoloji, diğer kablolu fiber teknolojisine nazaran çok daha hızlı erişim sağlamakta.

Simetrik Air Fiber Kolaylıkları

Simetrik Air Fiber teknolojisinin klasik

internet bağlantılarına göre elbette pek çok kullanım avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan en öne çıkanı kablosuz kullanım sağlamasıyla ilgilidir. Bu sayede kablolu internet erişimi sağlanması mümkün olmayan alanlarda internet erişimi sağlanmaktadır. Ve en kırsal bölgelerde dahi internet ulaşımı bir sorun olmaktan çıkmaktadır. Bu tarz yaşam alanlarında, fiber internete ulaşım kablosuz ve kolay şekilde gerçekleşmektedir.

Simetrik model fiber internet kullanımının bir başka avantajı ise veri indirme ve yükleme işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleşmesidir. Asimetrik diye adlandırılan klasik kablolu internet bağlantılarında, tüm bu işlemler oldukça yavaş olmaktadır. Özellikle kurum ve kuruluşlardaki kullanımında klasik internet kullanımı, kişilerin birbirini yavaşlatmasına neden oluyor. Fakat Simetrik Air Fiberde yükleme ve indirme hızları birbirini etkilemediği için hızlı bir veri transferi gerçekleşmektedir.

Bu teknoloji hem iç ortamlarda hem de dış ortamlarda kablosuz olarak kullanımıyla sıkça tercih edilmektedir. İstasyonlar aracılığıyla yayılan manyetik dalgalar geniş bir internet ağı oluşturmaktadır.  Kamusal alanlar, okullar, yurtlar, hastaneler, restaurantlar, oteller, cafeler air fiber teknolojisini kullanmaktadır. Tıpkı bunlar gibi kendilerine özel bir wi-fi ağı oluşturmuş olan alışveriş merkezleri, evler, stadyumlar ve diğer açık alanlarda da wi-fi sisteminin kurulmaktadır. Ve bu şekilde hızlı, kablosuz internet erişimi sağlanmaktadır.

Her türlü zorlu hava koşullarında hızını düşürmeden hizmet vermeye devam eden sistem, kesintiye uğrama riskini de kaldırmaktadır. Son zamanların en fazla tercih edilen internet teknolojisi olan Simetrik Air Fiber teknolojisinin kurulumu ve kullanımı bir hayli hızlı ve kolaydır.

Leave Comment

Call Now Button